Faglig Profesjonell Oppdatering

EMCC jobber for å fremme «best praksis», og forventninger om «best praksis», innen mentoring, coaching og veiledning. Vårt globale styret består av representanter fra de nasjonale EMCC, pluss medlemmer i land der et lokalt EMCC ennå ikke eksisterer.

Vårt medlemskap er en variert blanding av individuelle mentorer, coacher, opplærings- og utdanningsleverandører, kjøpere av mentoring og coaching, mentor- / coachforeninger, store organisasjoner og bedriftsmedlemmer – som alle deler EMCC’s visjon om å fremme beste praksis innen veiledning, coaching og veiledning.

Som en del av vårt formål i å heve og fremme kvalitetsstandarder innen mentoring, coaching og veiledning, har EMCC skapt en vei for faglig profesjonell oppdatering basert på EMCC’s kvalitetsstandarder. Disse standardene består av våre etiske retningslinjer, globale etiske regler og kompetanse. Se lenkene nedenfor.

FPO-ressurser

Lenkene nedenfor peker til støttedokumenter og sider for videre faglig profesjonell oppdatering (FPO):

Kvalifisering eller dokumentasjon
Reflekterende praksis
FPO
Veiledning (Supervision)
Akkreditering

Vi krever at våre medlemmer forplikter seg til å arbeide etisk, opprettholder egnethet til å praktisere og oppfylle de relevante lovpålagte pliktene.

Praksisen for en profesjonell utøver starter med kvalitetsoppdatering. Etter fullført opplæring er det viktig for våre medlemmer å fortsette å utvikle sin kompetanse gjennom praktisk erfaring, reflekterende praksis, videre læring (FPO) og veiledning. Dette er elementene som kreves for å bli akkreditert av EMCC.

EMCC Norge gir profesjonelle utøvere et bredt spekter av støtte for å bevise at de er egnede til å øve, for å etablere deres troverdighet og for å gjøre dem i stand til å skille seg ut på en travel markedsplass.