HØSTHILSEN

En kjapp hilsen til dere medlemmer og andre interesserte i coaching og mentoring!

 

Det nye styret i EMCC Norge rakk et første møte før sommeren og det neste er i nær fremtid der vi skal jobbe med vår strategiske plan. Vi har mye spennende på gang so stay tuned…!

 

Medlemmer

Vi fortsetter selvsagt med medlemsøkning og også innen bedriftsmarkedet. I tillegg skal vi øke verdien av et medlemskap for våre medlemmer. En undersøkelse vil komme om dette. 

 

Veiledning

Vi har de siste to årene øket fra 0 til ca 20 akkrediterte medlemmer og alle disse skal ha veiledning. Da må vi kunne tilby dette, og heldigvis har vi to som kan gjøre det, dvs. at de er akkreditert for å veilede de som er akkrediterte.

 

Norsk Standard

EMCC Norge har bidratt til å få på plass en Norsk Standard for Coaching som går ut til offentlig høring snart. Vi fortsetter dette arbeidet for å gjøre dette mulig. Her er det to medlemmer som bidrar, Paul fra styret og Mariann som akkurat gikk ut av styret. De har begge to gjort en veldig god jobb og ikke minst satt EMCC Norge på kartet.

 

Sosiale medier

Her vil vi satse videre på egen hjemmeside (www.emccnorge.no), Facebook (www.facebook.com/EMCCnorge.no) og vårt nyhetsbrev som skal komme ut minimum en gang i kvartalet.

 

Er det noe du som medlem ønsker å bidra med så send en melding til oss! Samme gjelder om du ønsker å bli medlem så send oss en melding!

 

Thor-Erik, President EMCC Norge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar